Διανομή Κοσέρ Γευμάτων

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

   

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία;

Ετοιμάζουμε τα γεύματα στην Αθήνα. Για τους περισσότερους προορισμούς στέλνουμε τα γεύματα με μία εταιρία η οποία διαθέτει ειδικά ψυγεία, η οποία θα τα παραδώσει απευθείας το ξενοδοχείο σας. Θα χρειαστεί να ειδοποιήσετε το ξενοδοχείο εκ των προτέρων για το ότι περιμένετε κάτι για παραλαβή καθώς και να μας γνωστοποιήσετε το άτομο το οποίο ειδοποιήθηκε σχετικά με την παραγγελία σας. Για κάποιες περιοχές και κάποιες συγκεκριμένες ημέρες, η απευθείας διανομή δεν είναι δυνατή αλλά μπορούμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικούς τρόπους.  

Ποιοι είναι οι εναλλακτικοί τρόποι για την αποστολή των παραγγελιών;

Σε περίπτωση που είναι δυνατή η διανομή των προϊόντων στην τοποθεσία που βρίσκεστε, υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να στείλουμε τα γεύματα 1)Τα στέλνουμε με εταιρεία αποστολής και μπορείτε να τα παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα της. 2) Για προορισμούς σε νησιά, στέλνουμε τα γεύματα με το καράβι το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά σε ένα ισοθερμικό φελιζόλ κουτί με παγοθήκες και εσείς (ή κάποιος άλλος από το ξενοδοχείο σας) μπορείτε να το παραλάβετε από το λιμάνι κατά την άφιξη του πλοίου. Παρακαλώ σημειώστε ότι θα πρέπει να βρίσκεστε εκεί έγκαιρα διότι το πλοίο παραμένει για περιορισμένη ώρα στο λιμάνι και μετά φεύγει…. μαζί με τα αζήτητα πακέτα. 3) Στέλνουμε τα γεύματα με το αεροπλάνο (με κάποια έξτρα οικονομική επιβάρυνση) και εσείς (ή κάποιος από το ξενοδοχείο σας) μπορείτε να τα παραλάβετε από το αεροδρόμιο. 4) Για ηπειρώτικους προορισμούς και μόνο μπορούμε να στείλουμε τα γεύματα με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ και εσείς (ή κάποιος από το ξενοδοχεία σας) θα πρέπει να τα παραλάβει από τον κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ της περιοχής στην οποία μένετε.

Γίνεται διανομή κάθε μέρα;

Η εταιρεία διανομής με τα ειδικά ψυγεία κάνει παραδόσεις σε ξενοδοχεία μόνο από Τρίτη έως Παρασκευή. Για διανομές Κυριακή και Δευτέρα υπάρχουν κάποιες άλλες επιλογές: -Να τα παραλάβετε από το κοντινότερο σταθμό της εταιρείας διανομής (δείτε λεπτομέρειες στο #1) –Παραλαβή από το πλοίο (δείτε λεπτομέρειες στο # 2) -Παραλαβή από το αεροδρόμιο (δείτε λεπτομέρειες στο # 3) -Παραλαβή από το σταθμό του ΚΤΕΛ (δείτε Λεπτομέρειες στο #4). (Ισχύει μόνο για τις ηπειρωτικές περιοχές)

Γιατί στέλνετε τα γεύματά του Σαββάτου την Πέμπτη;

Προγραμματίζουμε τις διανομές των γευμάτων του Σαββάτου στα ξενοδοχεία για την Πέμπτη το απόγευμα έτσι ώστε σε περίπτωση που υπάρξει κάποια καθυστέρηση με το πλοίο, το φορτηγό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, να υπάρχει ακόμα χρόνος την Παρασκευή για να πραγματοποιηθεί η παράδοση πριν το Σάββατο. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε γεύματα την Παρασκευή, μπορούμε να σας τα στείλουμε με το πλοίο (για τα νησιά) ή με το ΚΤΕΛ (για τις ηπειρωτικές περιοχές) και θα πρέπει να πάτε ο ίδιος να τα παραλάβετε.

Μπορείτε να κάνετε διανομές σε βίλες, διαμερίσματα, Airbnb?

Η εταιρεία διανομών με τα ειδικά ψυγεία μπορεί να παραδώσει μόνο σε ξενοδοχεία ή μέρη όπου μπορούν να παραλάβουν τα πακέτα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν διαμένετε σε βίλα/διαμέρισμα υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές επιλογές: -Να τα παραλάβετε από το κοντινότερο σταθμό της εταιρείας διανομής (δείτε λεπτομέρειες στο #1) –Παραλαβή από το πλοίο (δείτε λεπτομέρειες στο # 2) -Παραλαβή από το αεροδρόμιο (δείτε λεπτομέρειες στο # 3) -Παραλαβή από το σταθμό του ΚΤΕΛ (δείτε Λεπτομέρειες στο #4). (Ισχύει μόνο για τις ηπειρωτικές περιοχές)

Μπορείτε να κάνετε διανομή γευμάτων για μερικές ημέρες σε μία μόνο φορά;

Ναι, μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Τα γεύματα παραμένουν φρέσκα για 2-3 ημέρες. Αν θέλετε να παραγγείλετε γεύματα για περισσότερες ημέρες, μπορούμε είτε να προγραμματίσουμε επιπλέον διανομές, είτε να σας στείλουμε ένα μέρος των γευμάτων της παραγγελίας σας (φρέσκο) κατεψυγμένο.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία διανομής;

Για τους περισσότερους προορισμούς είναι 30 ευρώ, προκαθορισμένη χρέωση, χωρίς να επηρεάζεται από τον αριθμό των γευμάτων. Για τη Μύκονο το κόστος είναι 40 ευρώ. Για την Κρήτη, εξαρτάται από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας πούμε με ακρίβεια τα έξοδα για τη διανομή.

Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να παραγγείλω;

Τουλάχιστον τρεις ημέρες, αλλά μπορείτε να παραγγείλετε και νωρίτερα.

Πως ξαναζεσταίνω τα γεύματα;

Τα γεύματα αποστέλλονται διπλά συσκευασμένα σε ειδικά δοχεία και μπορούν να ξαναζεσταθούν σε όχι Κοσέρ φούρνους. Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε μαχαιροπίρουνα και πιάτα μιας χρήσεως, καθώς επίσης και οδηγίες στα Ελληνικά και στα Αγγλικά για το πώς αποθηκεύονται και ξαναζεσταίνονται τα γεύματα.